Mangler du musik
til fødselsdag?

Inden du booker musik til fødselsdagen, er der nogle ting du bør være opmærksom på!

Lyt til et lille sammendrag af vores lyd

Først skal du gøre dig klart om du ønsker musik under middagen. Her er der naturligvis mulighed for at du selv sørger for at have lavet en playliste der afspilles. Alternativt kan du vælge den eksklusive løsning, hvor du engagerer en dinnermusiker til at spille. Det er typisk en pianist, en guitarist eller en guitarist der også synger. – Vi kan levere alle 3 muligheder.

Hvilken stil man ønsker der spilles, kan naturligvis koordineres I forvejen, men de dinnermusikere vi har er eksperter I at sammensætte et lækkert dinner-repertoire. En stor fordel ved at engagere en dinnermusiker er at han eller hun kan akkompagnere til eventuelle festsange. Dinnermusikere spiller typisk 4-5 timer og repertoiret består af lækre popsange, viser, evergreens og ballader i afdæmpede og delikate versioner.

Efter middagen er det oftest tid til fest og dans, og det er her en god idé at have afstemt forventninger og ønsker med bandet I forvejen. På den måde sikrer du dig at du får lige præcist det du ønsker. Vi har mangeårig erfaring med at spille til fødselsdage og andre fester, og har et bredt og alsidigt repertoire. Ofte spiller vi 3x45 min., men kan engageres til yderligere sæt på aftenen, hvis festen bare ikke vil stoppe. Det er vigtigt at vælge et band der også kan “læse” et selskab og sørge for at tilgodese alle gæster, og spille I et lydniveau der passer til festens og lokalets størrelse. – Det kan vi!

Kontakt os her og få et skræddersyet tilbud til din fødselsdag!


Kontakt

A Celebration - Din garanti for ømme fødder og hæse stemmer!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!

Rasmus

kontaktperson, koordinator og trommeslager


Email
[email protected]

Tlf
(+45) 26 70 71 44


Copyright © 2018 A Celebration. All Rights Reserved.