Mangler du musik
til brylluppet?

Inden i booker musik til brylluppet, er der nogle ting i bør være opmærksomme på!

Det bliver en af de største dage I jeres liv, og derfor er det utrolig vigtigt at de leverandører der er med til at skabe rammerne om Jeres bryllup, kan deres kram og har den erfaring der skal til.

Dinnermusiker:
Først skal i gøre jer klart om i ønsker musik under middagen. Her er der naturligvis mulighed for at I selv sørger for at have lavet en playliste der afspilles. Alternativt kan i vælge den eksklusive løsning, hvor i engagerer en dinnermusiker til at spille. Det er typisk en pianist, en guitarist eller en guitarist der også synger. – Vi kan levere alle 3 muligheder.

Hvilken stil man ønsker der spilles, kan naturligvis koordineres I forvejen, men de dinnermusikere vi har er eksperter I at sammensætte et lækkert dinner-repertoire. En stor fordel ved at engagere en dinnermusiker er at han eller hun kan akkompagnere til eventuelle festsange. Dinnermusikere spiller typisk 4-5 timer og repertoiret består af lækre popsange, viser, evergreens og ballader i afdæmpede og delikate versioner.

Brudevals:
Efter middagen er det oftest tid til brudevalsen, og her er det vigtigt at bandet, kan spille den, kender traditionerne og ved at det skal være inden midnat!! Det gør vi!

Liveband:
Når der så skal danses, er det en god idé at have afstemt forventninger og ønsker med bandet I forvejen. På den måde sikrer I jer at I får lige præcist det I ønsker.

Vi har mangeårig erfaring med at spille til brylllupper, og har et bredt og alsidigt repertoire. Vi spiller oftest 3x45 min., men kan engageres til yderligere sæt på aftenen, hvis festen bare ikke vil stoppe.
Vi sætter en dyd I at “læse” et selskab og sørge for at tilgodese alle gæster, og spille I et lydniveau der passer til festens og lokalets størrelse.

Vi har naturligvis også en række af de største kærlighedssange: You are the sunshine of my life, You are so beautiful, I´ll be there for you, I love you baby, Right next to the right one, Isn´t she lovely, Just the way you are, Everything I do, Tears in heaven, Love is all around, The most beautiful girl in the world, You are the sunshine of my life, og alle de andre. :-)


Kontakt

A Celebration - Din garanti for ømme fødder og hæse stemmer!

Kontakt os uforpligtende for muligheder og priser – det ville glæde os at komme og spille for jer!

Rasmus

kontaktperson, koordinator og trommeslager


Email
[email protected]

Tlf
(+45) 26 70 71 44


Copyright © 2018 A Celebration. All Rights Reserved.